mrówki, osy, szerszenie, roztocza alergenne, komary, pluskwy, kleszcze, rybiki cukrowe, pchły, prusaki, gryzonie
banner pt. Zlikwidujemy Twoj problem
ANTYINSEKT
Specjalistyczny Zakład
Dezynfekcji, Dezynsekcji, Deratyzacji

Logo Antyinsekt
Jeśli masz problem, zadzwoń:
601 35 25 96
Prace wykonywane są w obiektach takich jak:
  • zakłady przetwórstwa spożywczego
  • zakłady mięsne, rzeźnie, ubojnie
  • zakłady zbożowo-młynarskie, mieszalnie pasz
  • przetwórstwo warzyw i owoców
  • przetwórstwo rybne
  • mleczarnie, piekarnie
  • restauracje, stołówki zakładowe, bary, bistra
  • hurtownie artykułów spożywczych
  • spółdzielnie mieszkaniowe
  • hotele, akademiki, bursy, ośrodki wypoczynkowe
  • szkoły i przedszkola
  • obiekty wojskowe
  • szpitale, sanatoria, ZOZ-y
  • środki transportu osobowego i towarowego
W zakres wykonywanych usług wchodzą:
  • PROJEKTOWANIE systemów zabezpieczania zakładów przemysłu spożywczego przed insektami i gryzoniami, zgodnie z wymogami Unii Europejskiej dla potrzeb HACCP oraz GMP GHP.
  • WDRAŻANIE, NAZDÓR I MONITOROWANIE obiektów oraz prowadzenie dokumentacji skuteczności zwalczania insektów i gryzoni.
  • DORADZTWO - okerślanie rodzajów szkodników, dobór właściwej i skutecznej metody ich zwalczania w zalezności od specyfiki produkcyjnej zakładu, analiza zagrożeń, przeszkolenie personelu w zakresie potrzeb i wymogów stwianych przez HACCP zakładom przemysłu spożywczego, instalowanie i montaż środków oraz urządzeń zwalczających insekty i gryzonie.
GI, © Wszelkie prawa zastrzeżone ANTYINSEKT
Valid XHTML 1.0 Transitional    Poprawny CSS!